Η ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ δίνει το «παρών»

στη διεθνή έκθεση ELEC.TEC που γίνετε στο MEC Παιανίας

από 21 μέχρι και 24 Φεβρουαρίου 2020

Η ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ, η πρώτη ελληνική εταιρεία στην κατασκευή ειδικών καλωδίων, συμμετέχει για άλλη μια χρονιά, στη διεθνή έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας ELEC.TEC .

Στο περίπτερο της ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη μεγάλη προϊοντική γκάμα καλωδίων, σήματος CCTV, συναγερμών, θυροτηλεοράσεων, μικροφωνικών και ειδικών καλωδίων με υψηλές προδιαγραφές. 

Επιπρόσθετα, θα μπορούν να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που παρέχονται για την υποστήριξη των προϊόντων από το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της.

Κατέχοντας εκτεταμένη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, η εταιρεία ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε  έχει αποσπάσει επανειλημμένως βραβεία και διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, κατατάσσοντας την εταιρεία στον τομέα των ειδικών καλωδίων σταθερά στην κορυφή.

Σήμερα, η εταιρία πρωτοπορεί προσφέροντας στην αγορά νέα επαναστατικά  καλώδια, που ανταποκρίνονται  στις πιο σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, C 11, για να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου και για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας!