Δυναμική παρουσία της ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε στη

3η διεθνή έκθεση του κλάδου  “Elec.tec”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της MABIKAL Α.Ε στη φετινή έκθεση ELEC.TEC στο MEC Paianias.

Χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρόν, ενισχύοντας για ακόμη μια χρονιά το σημαντικό θεσμό της συγκεκριμένης έκθεσης για τους επαγγελματίες του κλάδου της ελληνικής αγοράς.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το εντυπωσιακό περίπτερο της ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε και να ενημερωθούν από το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της για τις υπηρεσίες  και για όλα τα είδη καλωδίων, όπως ομοαξoνικά, συναγερμού, θυροτηλεοράσεων, μικροφωνικά, συνδεσμολογίας και ειδικά καλώδια της εταιρείας.

Η MABIKAL αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια σημείο αναφοράς στο κλάδο της, ενώ χάρη στο συνεχώς εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον, με πάθος, έμπνευση και αυτοπεποίθηση προσφέρει σταθερά και άμεσα εμπορικά αποτελέσματα όχι μόνο για τους συμμετέχοντες επαγγελματίες, αλλά και για όλους τους επισκέπτες.

Με αφοσίωση και αξίες στην ομαδική εργασία, άριστη εξυπηρέτηση και εμμονή για την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών για τους επαγγελματίες του κλάδου, τα στελέχη της εταιρείας ανταποκρίθηκαν με απόλυτη επιτυχία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τo 2022.